Klikom do hispanizacije - Reflejo časopis

Reflejo logo

Que Pasa Društvo Hispanista
Klikom do hispanizacije

Enfoque

Klikom do hispanizacije

Društvo hispanista pokreće projekat “Klikom do hispanizacije” da bi ljubiteljima zemalja španskog govornog područja omogućio brz i lak pristup svim aktuelnostima iz oblasti hispanistike.

Informacije o praksama, stipendijama, radionicama, događajima, politici i ekonomiji, književne preporuke, intervju i s istaknutim ličnostima samo su neke od oblasti o kojima se posetioci portala Društva mogu informisati.

Projekat Klikom do hispanizacije obuhvata pokretanje tri portala – centralnog www.drustvohispanista.rs sa osnovnim informacijama, i dva dodatna Reflejo (srpski: Refleho, odraz) www.reflejo.drustvohispanista.rs i ¿Qué pasa? www.quepasa.drustvohispanista.rs sa specifičnim sadržajima. Svaki od portala ima svoje stranice i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Google+, YouTube.

Na centralnom portalu dostupne su informacije o samom Društvu hispanista, koje je za skoro pet godina postojanja sprovelo preko 70 projekata u okviru šest sekcija: kulturno-informativne, novinarske, metodičke, prevodilačke, pozorišne i sekcije za studentske prakse.

Sa centralnog portala možete pristupiti platformi ¿Qué pasa?, namenjenoj pre svega studentima, koja nudi aktuelnosti organizovane u tri oblasti: fakultet, kultura i studentski život.

Takođe, centralni portal omogućava pristup internet stranici časopisa Reflejo koja prati aktuelnosti u oblastima: književnost, umetnost, muzika, pozorište, kinematografija, tradicija, društvo, politika i ekonomija, ples, putovanja, prakse.

 

Autor teksta: Društvo hispanista

Autor fotografije: Društvo hispanista